Πολιτική Επιστροφών

Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, τα προϊόντα μπορούν να επιστραφούν εντός 14 ημερών από την ημερομηνία πρώτης προσπάθειας παράδοσης της παραγγελίας και μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ αλλαγής είδους ή επιστροφής χρημάτων.
Προκειμένου να γίνει δεκτή η επιστροφή, όλα τα προϊόντα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση με τις ετικέτες και την αρχική τους συσκευασία.
Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές σε προϊόντα κατά παραγγελία και για προϊόντα που έχουν την ένδειξη «ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ» στην περιγραφή τους. Συνήθως αυτά είναι προϊόντα εποχιακά ή εξατομικευμένα.
Η sintikfashion.gr διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί επιστροφές που δεν είναι εξουσιοδοτημένες ή/και δεν αποστέλλονται σύμφωνα με τους όρους επιστροφής που αναγράφονται λεπτομερώς στη παρούσα πολιτική επιστροφών. Σε περίπτωση μη-εγκεκριμένων ή μη αποδεκτών επιστροφών, τα προϊόντα θα επιστρέφονται στη διεύθυνση αποστολής της αρχικής παραγγελίας.

Αλλαγή προϊόντος

Σε περίπτωση που επιθυμείτε αλλαγή σε μέγεθος, σχέδιο, ή ακόμα και είδος θα πρέπει να επικοινωνήσετε με εμάς στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@sintikfashion.gr ή τηλεφωνικά στον αριθμό +30 694 150 6067.

Επιστροφή χρημάτων

Οι επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται εντός 8-10 εργάσιμων ημερών από την στιγμή που τα επιστρεφόμενα είδη παραληφθούν και ελεγχθούν. Οι επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται σε τραπεζικό λογαριασμό που υποδεικνύεται από τον πελάτη κατά την επιστροφή.

Όροι και προϋποθέσεις αλλαγής/επιστροφής

Επικοινωνίστε πρώτα μαζί μας στο +30 694 150 6067 ή στο info@sintikifashion.gr. Επιστροφές προϊόντων μπορούν να γίνουν δεκτές μέσα σε χρονικό διάστημα 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να γίνει δεκτό προϊόν, το οποίο δεν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση. Αυτό σημαίνει ότι το προϊόν πρέπει:
  • Να μην έχει πλυθεί
  • Να μην έχει χρησιμοποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο
  • Να έχει όλα τα ταμπελάκια του
  • Να μην έχει καταστραφεί η συσκευασία του.

Έξοδα επιστροφής

Σε περίπτωση επιστροφής, ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής. Σε περίπτωση που η παραγγελία επιστρέφεται από χώρα εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης ο πελάτης επιβαρύνεται και με τυχόν έξοδα εκτελωνισμού, φόρους και δασμούς.

Ακύρωση παραγγελίας

Μπορείτε να προβείτε στην ακύρωση της παραγγελίας σας μερικά ή ολικά στέλνοντας έως και την χρονική στιγμή πριν πάρετε το ενημερωτικό e-mail που θα αναφέρει ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη προς αποστολή. Οι τρόποι για την ακύρωση της παραγγελίας είναι δύο (2):
  • Στέλνοντας e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@sintikfashion.gr ζητώντας την ακύρωση της παραγγελίας και γνωρίζοντας τον αριθμό της
  • Τηλεφωνικώς στον αριθμό +30 694 150 6067.

Ελαττωματικό προϊόν

Όλα τα προϊόντα που φέρουν εμφανές κατασκευαστικό ελάττωμα θα αντικαθίστανται με το ίδιο προϊόν, εφόσον υπάρχει διαθέσιμο, διαφορετικά ο πελάτης μπορεί να επιλέξει οτιδήποτε άλλο ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. Ωστόσο, το sintikfashion.gr διατηρεί το δικαίωμα, σε περίπτωση αμφιλεγόμενων παραπόνων, να επιστρέψει τα προϊόντα στον κατασκευαστή για έλεγχο, ώστε να διευκρινιστεί αν το παράπονο είναι πραγματικό. Ο χρήστης θα ενημερώνεται για την εξέλιξη του παραπόνου του. Όπου είναι εφικτό, το sintikfashion.gr θα προβεί σε επιδιόρθωση του ελαττωματικού προϊόντος.
Στην επιστροφή και στην νέα αποστολή των ελαττωματικών προϊόντων, ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με κανένα κόστος αποστολής.
Τα μεταφορικά και το κόστος αντικαταβολής δεν επιστρέφονται σε καμία περίπτωση. Εάν προκύπτει διαφορά στην τιμή του νέου είδους, την επιβαρύνεται ο πελάτης.

Διαθεσιμότητα προϊόντων

Όλες οι παραγγελίες των προϊόντων εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα τους. Υπό αυτό το πρίσμα, σε περίπτωση δυσχερειών εφοδιασμού ή εξάντλησης των προϊόντων σε απόθεμα, διατηρούμε το δικαίωμα να σας ενημερώσουμε σχετικά με παρόμοια προϊόντα ίσης ή ανώτερης ποιότητας και αξίας, τα οποία μπορείτε να παραγγείλετε. Εάν δεν επιθυμείτε να παραγγείλετε τέτοιου είδους παρόμοια προϊόντα, θα σας επιστρέψουμε το ποσό που ενδεχομένως έχετε πληρώσει στο ακέραιο.

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

0
image/svg+xml

Δεν υπάρχουν προϊόντα.

Continue Shopping
Εγγραφείτε στο newsletter μας

κέρδιστε ένα κουπόνι με 10% έκπτωση για την επόμενη αγορά σας!

Εισάγοντας το email σας συμφωνείτε με την Πολιτική Απορρήτου.